Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

2020 május

 

 

 

koronavirus-soccer.jpg

 


 

2020. május 31. vasárnap

 

Kuttor Attilát kiállították a MK meccsen , majd fellebbezett a határozat ellen.

Lehet , hogy így zajlott le a tárgyalás ?

Adjunk Neki kettő meccset , amiért úgyis fellebez, akkor levesszük egy MK meccsre, és pénzbüntetést is fog majd kapni !

 

BŐVEBBEN  A FEGYELMIRŐL nyil-piros-jobbra-mutat-katt-ide.jpg 

 

2020. május 30. szombat

 

AKI ÉRTI EZT ,  AZ JELEZZEN 

BŐVEBBEN 

AHOGY A REKLÁMOKBAN IS NYOMJÁK !

EGYETLEN MAGYAR SINCS EGYEDÜL !

 


 

2020. május 29. péntek


EGY SEGGEL KÉT LOVAT ? 

 

Az NSO infó szerint Véber György lesz az Újpest FC U19-es csapatának vezetőedzője, s pályaedzőként korábbi csapattársa, Szlezák Zoltán ( mindketten a Fővárosi Vízműveknél dolgoztak utoljára ) segíti majd a munkáját. A két tréner megbízatása 2020 június elsejétől lép életbe.

Az RKSK honlapján Véber György mint vezetedző szerepel.

A kispadokra hivatalosan nem ülhet le , mert nincsenek meg az elvárásnak megfelelő kredit pontjai.

 


 

 

2020. május 28. csütörtök

 

RÉSZLEGES FELOLDÁS

 

A rendeletben az áll, ha a rendezvény szervezője biztosítja a járvány miatti egészségügyi óvintézkedéseket, a helyszínen való tartózkodás megengedett, azaz a sporteseményeken lehetnek nézők.

Szabadtéri rendezvénynek minősül az olyan program, amely teljes időtartamában minden oldalról fallal körülhatárolt, fedett épületen kívül zajlik, vagy amely során a nézőket az időjárás miatt sátorral védik (például cirkuszsátor), illetve azok is, amelyeknél a rendezvény céljából épített fallal körülhatárolt, fedetlen vagy részben fedett létesítményben zajlanak (például stadion, uszoda, szabadtéri színpad, szabadtéri mozi).

Fontos, hogy a szabadtéri rendezvényeken lehetőség szerint legalább 1.5 méteres távolságot kell biztosítani a nézők között. A nézők csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el, vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni.

A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön ajánlást fogalmazott meg a klubok felé, miszerint a mérkőzést szervező klub dönthet, él-e a kormányrendelet adta lehetőséggel – a rendeletben szereplő előírások betartása mellett. A június 3-i Magyar Kupa-döntőre hamarosan megkezdődik a jegyárusítás.

A  rendezvényeken, ahol ülőhelyek vannak, három széket és egy sort üresen kell hagyni a nézők között.

A rendeletet ide kattintva elolvashatja!

 


 

2020. május 26. kedd

 

Hidegkúti Zártkapus Nagypályás Torna

 

2020. május 22. Péntek , Budai FC piros 2 - 2 Sújtás FC

 

2020. május 23. Szombat , Szent Pál A. 1 - 4 Zsámbék

 

2020. május 23. Szombat , Human-Virtue SA 2 - 6 CSHC 94

 

2020. május 23. Szombat , Budajenő 1 - 3 Nagykovácsi

 

2020. május 23. Szombat , Focifüggő 2 - 4 Tóalmás

 

2020. május 24. Vasárnap , Nimród SE 4 - 4 Budai FC zöld

 

2020. május 24. Vasárnap ,  Pilisvörösvár 4 - 3 Hidegkút

 

2020. május 24. Vasárnap , RKSK II 12:30 Páty

 

2020. május 24. Vasárnap , Ferencvárosi FC II 2 - 4 MUN SE

 

2020. május 25. Hétfő , Budajenő 6 - 7 Focifüggő

 

2020. május 27. Szerda 18:00 , Nagykovácsi 3 - 1  MUN SE

 

2020. május 28. Csütörtök 18:00 , Szent Pál A. 4 - 8 Sújtás FC

 

2020. május 29. Péntek 18:00 , Budai FC piros 2 - 3 Zsámbék

 

2020. május 30. Szombat 10:00 , Budai FC zöld 7 - 0 Sújtás FC

 

2020. május 30. Szombat 12:30 , Budajenő - Tóalmás

 

2020. május 30. Szombat 15:00 , Páty  CSHC 94

 

2020. május 31. Vasárnap 12:30 Pilisvörösvár -  RKSK II 

 

2020. május 31. Vasárnap 17:30 , Hidegkút - Human-Virtue SA

 

 

 


 

 

2020. május 25. hétfő

 

 

ELGONDOLKODTATÓ

 

 

Ha a jóslásoknak ( elgondolásoknak ) hinni lehet , akkor  ezen sort elolvsva

 

Figyelmeztet a WHO: azonnal jöhet a második hullám a koronavírus-járványban

 

felmerül a kérdés, hogy egyáltalán ki kell hogy adjon Versenykiírásokat , nevezéseket az MLSZ ?  Ezon belűl is, a Megyei Igazgatóságok Amatőr labdarúgó Bajnokságának bármely korosztályára is ? 

 

Csak gondoljunk bele az elsődleges alapvető megfelelésnek !

 

Hogyan valósítható meg zökkenőmentesen ( idáig sem volt egyszerű ) az Amatőr labdarúgók , a Bozsiktól a nyugger bajnokságokban résztvevők részére az orvosi vizsgálatok ? 

 

 


 

 

2020. május 22. péntek

 

 

 

VÉGSŐ RENDELET A BAJNOKSÁG LEZÁRÁSÁRÓL

 

 

 

Az MLSZ Budapesti Igazgatóságának hivatalos közlönyéből.

 

VB131/2020AVB kihirdeti, hogy az MLSZ elnökség ELN-55/2020 (05.04.) számú határozat 6.pontja alapján a Budapest I. osztályú bajnokság az alábbi záró táblázat szerint hivatalos végeredmény nélkül került lezárásra,nincsenek végső helyezések, nincsenek bajnokok, nincsenek  végeredmény alapján feljutók és kiesők.

 

A záró táblázat első helyén álló egyesület, az ELN-55/2020 (05.04.) 6. c alapján jogosulttá vált az NB III-as nevezésre.

 

Továbbá a 2019/20-as bajnokságban részt vett Budapest I. osztályú csapatok jogosultak az ismételt nevezésre a 2020/21-es Budapest I.osztályú bajnokságra, amennyiben megfelelnek a versenykiírásba foglalt feltételeknek.

 

1. BVSC-ZUGLÓ

 

2. CSEPEL FC CSEPEL FC

 

3. ÚJPEST FC II.

 

4. 1908 SZAC BUDAPEST

 

5. PÉNZÜGYŐR SE

 

6. TESTVÉRISÉG SE 

 

7. REAC REAC

 

8. F. VÍZMŰVEK SK 

 

9. 43. SZ. ÉPÍTŐK 

 

10. BUDAFOKI MTE II.

 

11. UNIONE FC

 

12. SVÁBHEGY FC

 

13. ASR GÁZGYÁR 

 

14. IKARUS BSE 

 

15. CSEP-GÓL FC 

 

16. KÖZTERÜLET SK

 

 

 

Licenc kérelmek nyil-piros-jobbra-mutat-katt-ide.jpg

 

 

 


 

 

2020. május 21. csütörtök

 

 

 

 

 

 Az RKSK honlapján  mint a Szakmai stáb Vezetőedzője szerepel , mindamellett a Fővárosi Vízművek SK kispadján is , mint  Vezetőedző számítanak a képességének , szakmai tudásának átadására , úgy a fiatalok, mint az NB III. ban szereplő csapatnál. 

 

Az átigazolásának csak egyetlen egy kis problémája van a volt Újpestinek, mégpedig az , hogy nem szerzte meg az edzői képesítéshez  járó kredit pontokat, így tehát nem ülhet le se itt , sem ott , a kispadra.

 

 véber györgy

 

 

 

A Vizeseknél sem foglahatott ( volna már ) helyet a 2019 - 2020 -as bajnokság első fordulójától, most pedig az RKSK.-nál is csak szinte nézheti a meccset. 

 

Nem mintha nagy ügy lenne, hiszen a kispadtól számított 15 méter után , vagy ha éppen úgy tetszik , akkor a lelátóról is vezényelhet , akárki iegyen is az ember. 

 

Hosszú idő óta a  REAC alkalmazásában találkozhattunk Gróf Attilával, aki szintén elköltözött a Széchenyi térről az RKSK csapatához. Neki nincsenek ilyen kredites problémái.

 

 

grof-attila-oreg.jpeg

 

 

 

A 2020 - 2021-es bajnokság kezdetéig , éppen van bőven elég idő arra , hogy sikerüljön megszereznie, a nélkülözhetetlen pontokat. 

 

 

 


 

2020. május 20. szerda

 

 

 

EGYESÜLETI HÍREK

 

 

 

 A Fővárosi Vízművek SK Budapest I. osztályánál befejezte Technikai Vezető feladatainak végzését  Egri Csaba Úr, ( képen) 2020. március közepén. Utódjáról most kezdődnek el a tárgyalások

 

 

egri-csaba-vizmuvek-intezo.jpg

 

 

 

Az Ikarus BSE Fejlődő Kertváros életében is változások következtek be. Távozott a Technikai Vezető posztjáról Gálosi Csongor ,

 

 

 

galosi-csongor.jpg

 

 

 

akinek a helyét a volt Szakosztályvezető Tánczos Zoltán vette át.

 

 

 

tanczos-zoltan-01.jpg

 

 

 

A megüresedett Szakosztályvezetői fotelt pedig Gyurkovics László foglalta el.

 

 

 

gyurkovics-laszlo---gyufa---ikarus.jpg

 

Leköszönt az első osztályú csapat  Vezető edzői tisztségéről , munkahelyi elfoglaltságára való hivatkozással Varga László mester.

 

 

 

varga-laszlo-edzo-ikarus-01.jpg

 

Helyére pedig a BVSC Zugló csapatától érkezett Varga István Úr.

 

 

 

varga-pista-ikarus.jpg

 

 

 


 

 

2020. május 19. kedd

 

ÍGY CSERÉLHETSZ 2020. DECEMBER VÉGÉIG.

 

 

 

A labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) indítványára átmenetileg megváltoztatta a cserékre vonatkozó szabályozást.

 

A szabályváltásra a játékosok egészségének védelme érdekében volt szükség: a koronavírus-járvány miatt sok bajnokságot a szokásosnál jóval sűrűbb program mellett fejeznek be, emellett a nyári időjárás is megviselheti a labdarúgókat.

 

Fentiek miatt a labdarúgás szabályai átmenetileg (egyelőre a 2020. december 31-ig befejezendő sorozatok végéig) úgy változtak, hogy az eddigi három helyett öt cserelehetőségük lesz a csapatoknak, amelyek a mérkőzés során összesen három játékmegszakítást (valamint a szünetet) használhatnak fel cserékre. Ha egy játékmegszakítás során mindkét csapat cserél, az mindkettőjüknek beleszámít a felhasználható játékmegszakítások számába.

 

Azon sorozatok (ilyen nálunk a férfi Magyar Kupa), ahol az eddigiekben a kétszer tizenöt perces hosszabbításban egy negyedik cserelehetőséget is kaptak a felek, ezentúl hat cserére lesz lehetőség: a hosszabbításban egy negyedik játékmegszakítást és egy hatodik cserelehetőséget is felhasználhatnak a csapatok.

 

Amennyiben a normál játékidő során a csapatok nem használták ki az öt cserét és a három játékmegszakítást, a megmaradt lehetőségeket átvihetik a kétszer tizenöt perces hosszabbításra.

 

Az új szabályok használata nem kötelező, de a legtöbb szövetség, így az MLSZ is bevezeti azokat. A FIFA és az IFAB a későbbiekben dönt arról, hogy a szabályváltoztatásokat a 2021-ben futó sorozatokra is alkalmazza-e.

 

 


 

 

2020. május 04. hétfő

 

 

 

Férfi felnőtt NB III

A felfüggesztett NB III-as bajnokság nem folytatódik, a bajnokság elmaradt és hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnoki csoportoknak nincs hivatalos végeredménye, így nincsenek bajnokok, érmesek, és végeredmény alapján feljutók és kiesők sem.

 

 

 

Férfi felnőtt, megyei I. osztályok

 

 

A felfüggesztett megyei I. osztályú bajnokságok nem folytatódnak, a bajnokságok elmaradt és hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A megyei I. osztályú bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnokságoknak nem lesz hivatalos végeredménye, így nem lesznek bajnokok, érmesek, végeredmény alapján feljutók és kiesők sem. A záró táblázatok első helyén álló csapatok (összesen húsz) lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben az NB III-as bajnokságba nevezni.

 

Budapest I. osztály TABELLA

 BŐVEBBEN , HA ÉRDEKEL  A HOGYAN TOVÁBB

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.