Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

IVÓSZÜNET 2019 VII. SZÁM 2019 IKARUS BSE ELNÖKI NYILATKOZAT

 

ivoszunet-kezdolap.jpg

 

Elnöki Nyilatkozat

 

Egy felnőtt, két ifjúsági , és tíz  utánpótláscsapat fémjelzi az IKARUS BSE magas szintű nevelőmunkáját.

A 2018/19-es bajnoki szezon őszi idénye után a BLSZ. 1. osztályú felnőtt csapat az, amely a vártnál gyengébben szerepelt, Az elmúlt két évben több fiatal és stabil kezdőjátékos elsősorban anyagi , illetve egzisztenciális okok miatt más csapatoknál biztosabbnak látta jövőt. Éppen erre az időszakra esett az a probléma is, hogy az ifjúsági csapat menedzselési és edzői problémák miatt nem tudott megfelelő háttere lenni a felnőtt csapatnak.

Az egyesület nem mondott le arról, hogy stabil tagja legyen a Budapest I. osztályú bajnokságnak, többek között ezért esett a választás a csapat új edzőjének szerződtetésére.

Varga László kiegyensúlyozott, nyugodt légkört teremtő munkája sikerre vezethet.

varga-laszlo-edzo-ikarus-03.jpg

Ez az az a pont, ahol köszönetet kell mondani Borgulya Istvánnak, aki 7 éven át vezette csapatunkat és ért el szép sikereket és olyan szemléletet teremtett, mely merőben más szemléletű játékosokká és csapattá változtatta az Ikát.

borgulya-istvan-ikarus-edzo.png

 

A kapcsolat kissé megfáradt, ezért került sor a válásra, mely korrekten zárta le a 7 évet. Az edzővel két játékos Borgulya Gábor és Borgulya Dániel is a távozás mellett döntött, melyet tudomásul vett az egyesület, elsősorban a volt vezetőedzőre való tekintettel.

borgulya-daniel-ika.jpg   borgulya-gabor-ika.jpg

   

Elbúcsúztunk több más sporttársunktól is, akik már nem az IKARUS BSE útját egyengeti. Nem mindenkitől barátsággal. Ennek megfelelően néhány sporttárs az IKARUS BSE szétesését terjeszti és próbál játékosokat elmenedzselni. Az előbb említett két játékoson kívül senkit nem enged el az egyesület, mindenkire számít a játékoskeretből.

Egyelőre két új játékost igazoltunk az Újpest FC-ből, Shovasztov Daniilt és Schmid D. Eliotot ( képen ) és még várható erősítés.

ujpestiek-02.jpg

 

Megteremtette az egyesület a megfelelő motivációs hátteret, adva van a biztos háttér a minőségi munkához.

A jobb tavaszban bízva:

HAJRÁ IKA, CSAK AZ IKA!

 

svantner.png

 

Svantner István, elnök, IKARUS BSE Fejlődő Kertváros

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.