Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nem pukkadt ki ! Durrant !

 

 

 

napi-friss-best-new.jpg

 

 

Amit a szlogen is takar , az most be is válik ezerrel !

 

EGYSZERŰEN NEM AZT KÖZLÖM AMIT AZ OLVASÓK ELVÁRNAK

- HANEM AZT KÖZLÖM AMIT A TÖBBSÉG MÉG NEM TUD.

 

A Budapest I. osztályában szinte minden egyesület játékosa majdnem hogy személyesen is ismerik egymást, mi több jó barátságban is vannak az életben , de nem a pályán !

 

Azért vannak kivételek akiről jóformán semmi infó nincs pedig itt van a Budapesti Labdarúgás vérkeringésében 2004 óta !

 

EZ A JÁTÉKOS PEDIG

DURRANT NICHOLAS SCOTT

 

durrant-01.jpg

 

budapest-soccer--35.jpg  A nevedből megítélve nem vagy Magyar !

durrant-sajat-foto.jpg Valóban nem egy tipikus magyar csibész gyerek neve a grundról, de 50%-ban mégis az vagyok, hiszen itt születtem Budapesten. Az édesapám angol, édesanyám pedig magyar.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Ezek szerint kettős állampolgár vagy ?

durrant-sajat-foto.jpg  Igen! Magyar és angol! Gyerekkoromban apukámmal angolul, anyuval pedig magyarul beszélgettem ami egy kicsit nyűgös volt az elején, de hamar rájöttem mekkora előny ez nekem.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Hol és hogyan indult be a labdarúgás szeretete ?

durrant-sajat-foto.jpg  Minden Budán kezdődött el . Mivel a lakásunkhoz közel volt a Hegyvidék csapata , ott jelentkeztem és  2004-től az igazolt játékosuk lettem. Ez a nagy vágyam teljesült is , hiszen már akkor is nagyon komolyan vettem ezt az elhivatottságot.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  A civil életben mi a foglakozásod ?

durrant-sajat-foto.jpg  A COVID 19 betöréséig idegenvezetőként dolgoztam , de jelen pillanatban pénzügyi vonalon tevékenykedem, mivel a Corvinus-on megszerzett diplomámmal egy Multinál helyezkedtem el.

 

 

budapest-soccer--35.jpg Na de kanyarodjunk vissza focis világba !Idővel aztán ahogy felcseperedtél az Újbuda TC vezetősége  látva benned a labdarúgásba vetett  alázatodat,  az U17-nél találtad magad ! Hogyan indult be ott a pályafutásod ?

durrant-sajat-foto.jpg  Az Újbuda TC U 17-es csapatában amikor nem volt kapus visszaemlékezve a gyermekkoromra amikor nagyon is szeretettem volna hálóőr lenni,  vállaltam jó pár mérkőzésen, hogy az egyes számú mez  birtokosa legyek. De igazából a mezőnyben szerettem játszani védőként !

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Ennek ellenére a csapat meghatározó játékosa lettél  a mezőnyben  , hiszen az FTC U18-as csapatához igazoltál át, majd következett a Pénzügyőr SE

durrant-sajat-foto.jpg  Mindkettő jó kihívás volt számomra. A Fradinál a körülmények voltak profik, a Pénzügyőrnél pedig az akkori edzőm. Az ifikorból kiöregedve a Bánkút utcába igazoltam át a Testvériség SE csapatához 2014-ben.

 

budapest-soccer--35.jpg  Sajnos egy komoly térd és szalag sérülésed végett hosszú időre kidőltél a hatezer négyzetméteres játéktérről.

durrant-sajat-foto.jpg  Igen  a sérülés pedig pont egy 2015-ös tavasszal megrendezett Testvériség SE - Hegyvidék SE Budapest I. osztályú mérkőzésen történt a 67. percben.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Mennyi ideig voltál harcképtelen ?

durrant-sajat-foto.jpg  Másfél év kihagyás után  amikor az orvosi kezelések , gyógytorna és a rehabilitáció után úgy éreztem , hogy már nagyon vissza kellene mennem, mert a szívem és a fáradhatatlan lelkem és testem  , már erősen taszított az izzadság szagú öltözők felé, megtettem az első , de igazából már a második nagy lépést az új ,nagy kihívás felé, hogy újra pályán lehessek.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Hogyan fogadtak a Tesinél ?

durrant-sajat-foto.jpg  Sajnos mivel sok idő eltelt és a régi játékosok, edzők közül többen elmentek, megszeppenve vettem tudomásul azt a tényt, hogy egy megtört játékosként kezelnek. Hiába voltam már egészséges, átnéztek rajtam és sajnos ez túlságosan is megviselte a későbbi pályafutásomba.

 

 
 
budapest-soccer--35.jpg  Hova igazoltál a további időszakokban?
 
-durrant-sajat-foto.jpg  Volt egy röpke időszakom az ASR Gázgyárnál, majd egy kis kitérő az Újbudánál és Martonvásáron is. Reménytelenül jártam csapatról csapatra, hátha valahol visszatalálok magamra. Egy ördögi körbe kerültem, ahol nem volt önbizalmam, rosszul játszottam avagy nem is játszattak. Az adatbankban lévő "múltam" is egyre csak kísértett és évről évre rosszabb lett. A Covidos időszak alatt kerültem a Pénzügyőrhöz.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Hogyan került képbe a Svábhegy ?

durrant-sajat-foto.jpg   Van egy megállapodás a Pénzügyőr és a Svábhegy között, hogy akinek szüksége van játékpercekre, amit egyébként nem kapna meg idén, az átigazolhasson.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Mi a véleményed a legújabb edződről , akivel a Goldball Parkban dolgoztok együtt ?

durrant-sajat-foto.jpg   Bajzik József úr nem mondd sokat, mégis kivált egy olyan érzést a játékosaiból, hogy nem akarják cserben hagyni. Hosszú idő után az első edző aki a játékom alapján ítél meg és nem az adatbank alapján, így sokat köszönhetek neki. Azonnal befogadott ő is és a csapat is.

bajzik-jozsef.jpg

 

budapest-soccer--35.jpg  Hogyan lett a 17 számú mez a Tied ?

durrant-sajat-foto.jpg  Egy régebb óta ott lévő játékos azt mondta, hogy ezt a mezt tudja elképzelni rajtam, és mivel a bemutatkozásom is úgymond zökkenőmentesen sikerült , ezért a következő fordulókban is ezt viseltem, és húzom magamra is a tavasszal.

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Hogyan szólítanak a csapattársaid , mi a beceneved ?

durrant-sajat-foto.jpg  Nikó , vagy éppen egy találó Durantinó szavakat használják

 

 

budapest-soccer--35.jpg  Kit tartasz a legjobb játékosnak a csapatodban?

durrant-sajat-foto.jpg  Veress Balázs. De szerencsére rengeteg jó játékossal vagyok körülvéve itt.

 

 

budapest-soccer--35.jpgHol fog szerinted végezni a csapat a Svábhegy a szezonvégén?

  durrant-sajat-foto.jpgA hosszú évek óta itt játszó társaim azt mondják a biztos bent maradás a cél, én szeretnék az első 10-ben végezni.

 
 

budapest-soccer--35.jpgMi hozta meg ezt az áttörést a játékodban ami évek óta nem sikerült? 


           

durrant-sajat-foto.jpg Két fő indokot tudnék mondani: Az egyik, hogy egy nagyon barátságos közegbe kerültem itt Svábhegyen, ahol megbíztak bennem az első perctől kezdve, ez egy futballistánál a legfontosabb. A másik, hogy nyáron történt néhány pozitív változás a korábban toxikus magánéletemben, így úgymond felszabadultabb, vidámabb emberként tudtam nekivágni ennek az évadnak!


 
 
budapest-soccer--35.jpg  Köszönöm ,hogy létrehoztuk ezt a riportot a személyes beleegyezéseddel.
 
2021. Március 01.

 

budapest-soccer--vissza.jpg

 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.